1. Koop tickets aan de kassa

Met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kunt u tickets direct aan de kassa kopen bij aangesloten musea, theaters en monumenten door heel Nederland. Zoek een acceptant bij u in de buurt en ga met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart naar de gewenste locatie. U kunt aan de kassa met de cadeaukaart direct betalen voor toegangstickets. Controleer altijd eerst het saldo en de geldigheid!

Zoek een acceptant bij u in de buurt

2. Besteed bij Eventim

De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is ook in te wisselen bij Eventim. Hier vindt u een groot aanbod aan musicals, theatervoorstellingen en concerten.

U heeft dus keuze uit wel honderden evenementen voor jong en oud. Bij Eventim kunt u zelfs gebruik maken van een ticketalarm, zo mist u niets meer!

Koop direct tickets in de ticketshop

3. Nationale Theaterkassa

De Nationale Theaterkassa is onze online acceptant van de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Bij de NTK vindt u een groot aanbod van actuele theatervoorstellingen bij verschillende theaters door het hele land. Het aanbod is heel divers, van theater tot musical, van cabaret tot opera en natuurlijk een ruim aanbod voor jeugd en families. De Nationale Theaterkassa is een overzichtelijke plek waar u tickets kan kopen voor zeer veel theatervoorstellingen!

Bekijk aanbod