1. Koop tickets aan de kassa

Met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kunt u tickets direct aan de kassa kopen bij aangesloten musea, theaters en monumenten door heel Nederland. Zoek een acceptant bij u in de buurt en ga met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart naar de gewenste locatie. U kunt aan de kassa met de cadeaukaart direct betalen voor toegangstickets. Controleer altijd eerst het saldo en de geldigheid!

Zoek een acceptant bij u in de buurt

2. Besteed bij Eventim

De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is ook in te wisselen bij Eventim. Hier vindt u een groot aanbod aan musicals, theatervoorstellingen en concerten.

U heeft dus keuze uit wel honderden evenementen voor jong en oud. Bij Eventim kunt u zelfs gebruik maken van een ticketalarm, zo mist u niets meer!

Koop direct tickets in de ticketshop

3. Nationale Theaterkassa

De Nationale Theaterkassa is onze online acceptant van de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Bij de NTK vindt u een groot aanbod van actuele theatervoorstellingen bij verschillende theaters door het hele land. Het aanbod is heel divers, van theater tot musical, van cabaret tot opera en natuurlijk een ruim aanbod voor jeugd en families. De Nationale Theaterkassa is een overzichtelijke plek waar u tickets kan kopen voor zeer veel theatervoorstellingen!

Bekijk aanbod

4. Beleef Klassiek

Houdt u van klassieke muziek? Besteedt uw Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart dan bij Beleef Klassiek. Beleef Klassiek biedt concerten met klassieke muziekstukken van bekende componisten als Bach, Mozart en Beethoven, maar ook concerten met minder bekende werken en hedendaagse composities. Daarnaast worden er concerten aangeboden in verschillende genres, zoals kamermuziek, opera en ballet.

Wat het nog unieker maakt zijn de bijzondere locaties waar deze concerten plaatsvinden. Zo vinden er concerten plaats in historische kastelen, sfeervolle kerken en prachtige concertzalen. 

Let op: De cadeaukaart kan pas bij het afrekenproces op Beleefklassiek.nl worden ingewisseld (dus niet bij de vouchercode op de homepage van Beleefklassiek.nl).

Koop een ticket