De Kunst & Cultuur Cadeaukaart is ook zakelijk het leukste cadeau!

kunst & cultuur cadeaukaart

Geef uw relaties of personeel een cultureel avondje of dagje uit met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Dé cadeaukaart waarmee kan worden genoten van de mooiste culturele uitstapjes! De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kan worden besteed aan tickets voor musea, theaters en monumenten.
Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart bestellen

Offerte op maat

  • Persoonlijk advies van onze specialisten
  • Verzenden naar één adres of huis-aan-huis
  • Personaliseren mogelijk in eigen huisstijl, met logo of met foto.
  • Ruime keuze aan vrolijke verpakkingen
  • Bedrijven betalen achteraf op factuur

Ben je enthousiast geworden van alle mogelijkheden van Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart als zakelijk geschenk?

Of wil je persoonlijk advies ontvangen van onze cadeauspecialisten? Vraag een offerte op maat aan en ontvang deze binnen een uur! Liever telefonisch geholpen worden?  085 208 7018

personalisatie

Verpakking

Wanneer u een Nationale Kunst & cultuur Cadeaukaart bestelt, wordt deze standaard geleverd in een luxe geschenkdoos. Wilt u de cadeaukaart nog nét iets feestelijker aankleden wanneer u deze cadeau geeft? Kies dan uit één van de volgende opties:

Laat het geheel inpakken. Bij cadeautjes krijgen hoort.. uitpakken! Met een mooi inpakpapier wordt het krijgen van een cadeaukaart nóg leuker.

Bestel voor de liefhebber een fles wijn bij de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Zo geeft u net even iets extra’s aan het krijgen van de cadeaukaart.

Personaliseren

boodschap

Boodschap

Een zakelijk cadeau mag best iets persoonlijks bevatten. In de geschenkdoos van de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart zit een kaartje waar u een persoonlijke boodschap op kunt laten plaatsen. Deze geeft u digitaal door en wij zorgen ervoor dat de boodschap op het kaartje komt te staan.

Bedrijfslogo

Personaliseer de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart, door het te laten opmaken met het logo van uw bedrijf of uw huisstijl. We helpen u graag om de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart geheel naar uw voorkeuren vorm te geven.

Service

Ons bedrijf onderscheidt zich in snelle en persoonlijke service. Heeft u vragen of opmerkingen over een zakelijke bestelling? We staan voor u klaar.

Eigen inbreng

Wilt u de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart op een andere wijze aanbieden aan uw relaties en medewerkers?  Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte cadeau concepten voor bedrijven. Laat ons uw wensen weten en wij spannen ons in om deze mogelijk te maken.

Kleine oplages

Het is mogelijk de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart in kleine opgaves te bestellen. Vraag onze medewerkers naar de voordelen van grotere bestellingen.

Kerst

Een Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart als kerstcadeau

Geef uw werknemers of zakelijke relaties een leuke culturele ervaring cadeau voor kerstmis. De ontvanger kan zelf precieze invulling aan dit cadeau geven door een theatervoorstelling, museum of monument naar wens bezoeken. Zo geeft u nooit het verkeerde kerstcadeau!

kerstcadeau

Daarom is de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart perfect als kerstpakket. Vraag onze medewerkers naar meer mogelijkheden voor het perfecte zakelijke kerstcadeau.

Direct bestellen

Geniet van de persoonlijke service

Twijfel niet om contact met ons op te nemen, wanneer u meer wilt weten over de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. We helpen u graag!