Museumbon
Museumbon

Betaal veilig via: iDeal  Veilig betalen

Keuze uit de mooiste museums!

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Museumbon

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Muiden St. Rijksmuseum Muiderslot

St. Rijksmuseum Muiderslot

Middeleeuwse routes, een rondleiding door de Gouden Eeuw, een sfeervol slotplein met gezellig terras bij de Taveerne, prachtige historische tuinen, vestingwallen met picknicktafels en uitzicht over

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Apeldoorn Stichting Paleis Het Loo Nationaal Museum

Stichting Paleis Het Loo Nationaal Museum

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo. 

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Etten-Leur Nederlands Drukkerij Museum

Nederlands Drukkerij Museum

Sinds 1975 is in Etten-Leur het Nederlands Drukkerij Museum gevestigd.

Museumbon bestellen?

De Museumbon kunt u eenvoudig online bestellen. U bepaalt als gever zelf welke waarde er op de Museumbon komt te staan. Dit kan een bedrag zijn tussen de €5,- en €150,-. Of u nu een kleinigheidje of een wat groter geschenk wilt geven, is aan u. Vervolgens kan de ontvanger de Museumbon precies zo besteden hoe hij of zij dat wil. Bij de deelnemende culturele instellingen werkt de betaling met de Museumbon hetzelfde als betalen met een pinpas. Online bij de Nationale Theaterkassa, Eventim of bij Beleef Klassiek kan de ontvanger met een speciale code toegangskaarten kopen voor verschillende concerten of theatervoorstellingen. Het bedrag dat op de cadeaubon staat, hoeft niet in een keer te worden uitgegeven, maar kan ook in delen worden besteed. Maak nu een cultuurliefhebber blij en geef de Museumbon cadeau!

Geef een Museumbon cadeau!

In plaats van een tastbaar cadeau kunt u iemand ook een onvergetelijke ervaring schenken. De Museumbon is exact zo’n cadeau, zeker voor alle cultuurliefhebbers! Met de Museumbon schaft de ontvanger toegangskaarten aan bij de kassa van honderden verschillende culturele instellingen in Nederland. Denk hierbij aan musea, theaters en monumenten. Ook online bij de Nationale Theaterkassa, Eventim en bij Beleef Klassiek kan de ontvanger tickets kopen voor theatervoorstellingen, musicals en concerten. Door de grote hoeveelheid aangesloten culturele instellingen zijn de bestedingsmogelijkheden van de Museumbon enorm en is het dus niet moeilijk om invulling te geven aan ieders perfecte culturele uitje. Wilt u iemand verrassen met een onvergetelijk cadeau? Geef dan zeker de Museumbon cadeau!

Museumbon

Geef een Museumbon cadeau!