Musicalbon
Musicalbon

Betaal veilig via: iDeal  Veilig betalen

Keuze uit de leukste voorstellingen!

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Musicalbon

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Deventer Deventer Schouwburg

Deventer Schouwburg

Een complete avond uit in de Deventer Schouwburg. Samen genieten van de mooiste voorstellingen. Voor jong & oud. Bekijk nu het programma op onze website.

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Oss Theater De Lievekamp

Theater De Lievekamp

Hét theater voor Oss en regio, dat is theater De Lievekamp. Al meer dan 50 jaar bouwt zij aan haar reputatie als breed en laagdrempelig theater voor Oss en regio.

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Rijswijk Rijswijkse Schouwburg

Rijswijkse Schouwburg

Welkom bij de Rijswijkse Schouwburg. Gelegen onder de rook van Den Haag geniet u hier van een rijk en gevarieerd aanbod podiumkunsten.

Musicalbon kopen?

U bestelt de Musicalbon eenvoudig online of koop de musicalbon bij Primera. Als gever bepaalt u zelf welke waarde er op de Musicalbon komt te staan. Dit kan een bedrag zijn van €5,- tot €150,-. U kunt deze cadeaubon dus als kleinigheidje geven, of er een wat groter geschenk van maken voor bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid. Hoe lang is deze Nationale Musicalbon geldig? Twee jaar. De ontvanger kan de nationale Musicalbon inwisselen, zoals hij of zij dat wil. Bij de kassa van de deelnemende culturele instellingen werkt de Musicalbon exact hetzelfde als een betaling met een pinpas. Online bij de Nationale Theaterkassa, Eventim of bij Beleef Klassiek kan de ontvanger met een speciale code toegangskaarten kopen voor verschillende voorstellingen of concerten. Het bedrag dat op de cadeaukaart staat hoeft door de ontvanger niet in één keer te worden uitgegeven. Na een betaling blijft het restant van het saldo op de kaart staan en kan dit bedrag later weer gebruikt worden voor een volgende betaling. Maak nu een theaterliefhebber of musicalfan blij met deze unieke musicalbon!

Musicalbon cadeau geven?

Wanneer u iemand wilt verblijden met een cadeau, wilt u uiteraard dat dit cadeau aansluit bij zijn of haar interesses. Dit maakt het geven van een cadeau een stuk persoonlijker en  gedenkwaardiger. De nationale Musicalbon is voor cultuur- en theaterliefhebbers exact zo’n onvergetelijk en bijzonder geschenk! Met de Musicalbon schaft de ontvanger toegangskaarten aan bij de kassa van honderden verschillende culturele instellingen in Nederland. Denk hierbij aan theaters, concerthallen, musea en monumenten. Bovendien is het mogelijk om online tickets te kopen bij de Nationale Theaterkasse, Eventim en bij Beleef Klassiek. Zo kan de ontvanger voor elke soort voorstelling tickets kopen. Vanwege de grote hoeveelheid aangesloten culturele instellingen, zijn de bestedingsmogelijkheden met de Musicalbon zó ruim dat de cultuurliefhebber gegarandeerd zijn of haar perfecte avond uit kan beleven! Bent u dus op zoek naar een cadeau voor een cultuurliefhebber? Ga dan voor de nationale Musicalbon! 

Musicalbon

Geef een Musicalbon cadeau!