Privacy en cookies

Beste bezoeker van KunstCultuurCadeaukaart.nl. Wat leuk dat je onze website bezoekt! Wellicht kom je per ongeluk op onze privacypagina terecht of juist heel bewust. Wij begrijpen heel goed dat onze klanten zich voor hun aankoop willen informeren over hoe wij met zijn of haar persoonsgegevens omgaan. Het kan ook zijn dat je op een andere manier met ons in contact bent gekomen via bijvoorbeeld onze klantenservice en nieuwsgierig bent naar onze omgang met jouw persoonlijke informatie.

Als je bij ons een cultuurbon koopt hebben wij nou eenmaal een aantal persoonsgegevens nodig. Dit zijn je naam, (e-mail)adres en telefoonnummer. Omdat wij werken met cadeaukaarten die met een bepaald saldo worden opgewaardeerd vinden wij het voor beide partijen prettig als wij u snel kunnen bereiken in geval van vragen. Dit is de minimale informatie die wij nodig hebben om je bestelling goed te verwerken. Je adres delen wij ook met onze partner PostNL. 

Kern van ons privacybeleid ten opzichte van onze klanten is: wij gebruiken jouw persoonsgegevens enkel om de overeenkomst (tot aanschaf en levering van een of meerdere Kunst en Cultuur Cadeaukaarten) zo goed mogelijk uit te voeren. Hiervoor gebruiken wij enkel noodzakelijke informatie.

Het kan ook zo zijn dat je ons bankgegevens hebt gestuurd om een bedrag retour te storten.
Deze gegevens gebruiken wij enkel om de betaling te voltooien. 

De persoonsgegevens die wij verwerken blijven standaard voor zeven jaar op onze digitale systemen staan. Dit komt omdat wij wettelijk verplicht zijn deze bewaartermijn te hanteren voor onze debiteuren-crediteuren administratie. De activatie van nieuwe cadeaukaarten en betalingen aan kaarthouders maken deel uit van deze administratie.

Veiligheid
Deze informatie beveiligen wij zowel digitaal als fysiek. Je bestelling en contact met ons verloopt via een beveiligde verbinding. In samenwerking met onze hostingprovider en webbeheerder is het monitoren van de veiligheid van onze websites en jouw gegevens een dagelijks onderdeel van de werkzaamheden. In geval van een datalek zullen wij alle daarvoor geëigende procedures volgen. Deze hebben wij vastgelegd in een intern veiligheidsprotocol.

Cookies
Op onze website gebruiken wij functionele en analytische cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die op jouw harde schijf worden opgeslagen en die informatie bevatten over jouw surfgedrag. Zonder deze cookies zou de website niet optimaal functioneren. Zo kunnen wij zien welke browser je gebruikt en de website optimaal weergeven. Ook voor het bijhouden van de producten in het winkelmandje plaatsen wij een functionele cookie. Verder gebruiken wij analytische cookies die het verkeer op onze website registreren. Hierdoor zijn wij ook of je een terugkerende bezoeker bent. Op deze manier kunnen wij de website en onze service verbeteren. Hiervoor maken wij gebruik van Google Analytics. Jouw IP-adres wordt geanonimiseerd. 

Recht op vergetelheid

Je kunt altijd verzoeken om verwijdering of aanpassing van je gegevens. Hier zullen wij in alle gevallen gehoor aan geven, tenzij een wettelijke regeling zich hier tegen verzet.

Mocht je specifieke vragen hebben over onze privacyregeling neem dan contact op met onze klantenservice en vraag naar de privacyfunctionaris.

Autoriteit Persoonsgegevens 

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit pagina 3 van 4 Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens

 

Kunst en Cultuur Cadeaukaart
Asterweg 20B2
1031HN Amsterdam
tel: 020-2611852
info@kunstcultuurcadeaukaart.nl