Cadeaubon: Kunst
Theater Kunst Cultuur Cadeaukaart

Betaal veilig via: iDeal  Veilig betalen

Ontdek de kunstwereld!

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Cadeaubon: Kunst

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Rotterdam Kunstinstituut Melly

Kunstinstituut Melly

Kunstinstituut Melly is een uniek concept in het Nederlandse culturele veld en u kunt daar nu met de Kunst & Cultuurkaart van genieten.

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Almere  Theatergezelschap Vis à Vis

Theatergezelschap Vis à Vis

Vis à Vis is een theatergezelschap, met een vaste vestiging bij het Almeerderstrand, dat in staat is een uniek theater spektakel neer te zetten.

Cool kunst en cultuur

Met uw Nationale Kunst en Cultuur Cadeaukaart heeft u nu ook de mogelijkheid om een bruisende voorstelling te bezoeken in theather Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard.

Cadeaubon: Kunst aanschaffen?

U bestelt de Cadeaubon: Kunst eenvoudig online. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen van de cadeaubon. Dit kan een bedrag zijn van €5,- tot €150,-. U kunt deze cadeaubon dus als kleinigheidje geven, of u kunt er een wat specialer, groter geschenk van maken. De ontvanger kan de Cadeaubon Kunst vervolgens  besteden zoals hij of zij wil. Bij de deelnemende culturele instellingen werkt betalen met een Cadeaubon: Kunst exact hetzelfde als betalen met een pinpas. Ook is het mogelijk om online bij de Nationale Theaterkassa, Eventim of bij Beleef Klassiek met een speciale code toegangskaarten te kopen voor verschillende voorstellingen of concerten. Het bedrag dat op de cadeaubon staat  kan eventueel ook in delen worden uitgegeven. Na een betaling blijft het restant van het saldo op de kaart staan en kan dit bedrag later weer gebruikt worden voor een volgende betaling. Maak nu een echte kunstliefhebber blij  met de Cadeaubon Kunst!

Cadeaubon: Kunst als geschenk

Bij het uitzoeken van een cadeau is het natuurlijk extra leuk om iets te kiezen waar de ontvanger écht blij van wordt. Dit maakt het geven van een cadeau nog net iets specialer. Voor een cultuurliefhebber is de Kunst Cadeaubon als geschenk, absoluut een schot in de roos! Met deze cadeaubon kan de gelukkige ontvanger namelijk toegangskaarten kopen bij honderden verschillende culturele instellingen in Nederland, zoals theaters, concerthallen, musea en monumenten. Ook is het mogelijk om online tickets te kopen bij de Nationale Theaterkassa, Eventim en bij Beleef Klassiek. Naar wat voor soort kunstvorm de voorkeur ook uitgaat, met de Kunst Cadeaubon is het allemaal mogelijk!

Theater Kunst Cultuur Cadeaukaart

Geef een Cadeaubon: Kunst cadeau!