Cadeaukaart: Musical
Cadeaukaart: Musical

Betaal veilig via: iDeal  Veilig betalen

Keuze uit de leukste voorstellingen!

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Cadeaukaart: Musical

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Barneveld Schaffelaartheater

Schaffelaartheater

In Barneveld kunt u de Kunst & Cultuur Cadeaukaart besteden in het Schaffelaar theater.

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Schiedam Theater aan de Schie

Theater aan de Schie

Theater aan de Schie is hét theater van Schiedam. Een sfeervol theater in het centrum van de stad en daardoor goed bereikbaar met ov, auto en fiets.

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Veldhoven Theater de Schalm

Theater de Schalm

Theater de Schalm is één van de meest gezellige theaters in het zuiden van Nederland. De Schalm biedt haar bezoekers twee theaterzalen (480

Hoe bestel ik een Cadeaubon: Musical?

De Cadeaubon: Musical bestelt u eenvoudig online. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen van de musical cadeaubon. Dit kan een bedrag zijn tussen de €5,- en €150,-. De ontvanger kan vervolgens de Cadeaubon Musical geheel naar eigen keuze besteden. Bij de kassa van de deelnemende culturele instellingen betaalt u op exact dezelfde manier met de Cadeaubon Musical als met een pinpas. Daarnaast kan de ontvanger online bij de Nationale Theaterkassa, Eventim of bij Beleef Klassiek, met een speciale code, toegangskaarten kopen voor verschillende voorstellingen of concerten. Het bedrag dat op de cadeaukaart staat, hoeft door de ontvanger niet in een keer te worden uitgegeven. Het restant van het saldo blijft na een betaling op de musical cadeaubon staan en dit bedrag kan later weer gebruikt worden voor een volgende betaling. Maak nu een theaterliefhebber blij met de Cadeaubon: Musical!

Schenk nu de Cadeaukaart: Musical!

Heeft u een echte musicalfan of theaterliefhebber in uw kennissenkring? De Cadeaukaart: Musical is hét geschenk om hem of haar mee te verrassen! Met deze nationale musical cadeaukaart schaft de ontvanger toegangskaarten aan bij de kassa van honderden verschillende culturele instellingen in Nederland, zoals theaters, concerthallen, musea en monumenten. Het is ook mogelijk om online tickets voor voorstellingen te kopen bij de Nationale Theaterkassa, Eventim en bij Beleef Klassiek. Vanwege de grote hoeveelheid aangesloten culturele instellingen, zijn de bestedingsmogelijkheden met de Cadeaukaart Musical zó ruim dat de theaterliefhebber gegarandeerd zijn of haar gedroomde avondje in het theater kan beleven. Met de Cadeaukaart: Musical wordt het gegarandeerd een onvergetelijk uitje!

Cadeaukaart: Musical

Geef een Cadeaukaart: Musical cadeau!