Cadeau: Kunst
Cadeau: Kunst

Betaal veilig via: iDeal  Veilig betalen

Ontdek de kunstwereld!

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Kunst Cadeau

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Rotterdam Kunstinstituut Melly

Kunstinstituut Melly

Kunstinstituut Melly is een uniek concept in het Nederlandse culturele veld en u kunt daar nu met de Kunst & Cultuurkaart van genieten.

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Enkhuizen Cultureel Centrum de Drommedaris

Cultureel Centrum de Drommedaris

De Drommedaris (1540) in Enkhuizen is een cultureel centrum dat onder andere toneelvoorstellingen en cabaret aanbiedt. Zie de website voor het actuele aanbod.

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Eefde Kapel op 't Rijsselt

Kapel op 't Rijsselt

De Kapel op ’t Rijsselt is – inmiddels al meer dan 25 jaar – een zelfstandig en ongesubsidieerd muziek- en theaterpodium.

Iemand verassen met kunst als cadeau?

U bestelt de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart als kunst cadeau eenvoudig online. Als gever bepaalt u zelf de waarde van dit kunst cadeau. Dit kan een bedrag zijn van €5,- tot €150,-. De ontvanger kan de cadaukaart vervolgens besteden, zoals hij of zij dat wil. Bij de deelnemende culturele instellingen kan er worden betaald met de cadeaubon. Dit werkt precies hetzelfde als betalen met een pinpas. Ook is het mogelijk om online bij de Nationale Theaterkassa, Eventim of bij Beleef Klassiek met een speciale code toegangskaarten te kopen voor verschillende voorstellingen of concerten. Het bedrag dat op de cadeaubon staat kan ook in delen worden uitgegeven. Na een betaling blijft het restant van het saldo op de kaart staan en kan dit bedrag later weer gebruikt worden voor een volgende betaling. Maak nu een kunst- of cultuurliefhebber blij met: Kunst als cadeau!

Kunst cadeau geven?

De meesten van ons willen graag een cadeau geven, die de ontvanger nog een tijdje bijblijft. Kunst cadeau geven is hier de ideale oplossing voor. Een cadeau waar iemand door verrast wordt en écht blij mee is. Voor kunst- en cultuurliefhebbers is een kunst cadeau precies zo’n geschenk! Met deze cadeaubon kunt u kunst als cadeau geven en kan de gelukkige ontvanger toegangskaarten kopen bij honderden verschillende culturele instellingen in Nederland, zoals theaters, concerthallen, musea en monumenten. Daarnaast is het mogelijk om online tickets te kopen bij de Nationale Theaterkassa, Eventim en bij Beleef Klassiek. Van wat voor soort kunst de ontvanger ook houdt, met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart als kunst cadeau heeft u gegarandeerd succes! Cadeau kunst!

Cadeau: Kunst

Geef een Cadeau: Kunst cadeau!